Stedelijke basisschool de Burgstraat Burgstraat 23 2440 Geel 014/56 64 40 de.burgstraat@geel.be
Ouderraad

De ouderraad van onze school is samengesteld uit mensen die zich vrijwillig en in groep wensen in te zetten om de school en haar werking te ondersteunen. Het staat open voor elke ouder die een kind op de school heeft. Wie wenst toe te treden, kan daarvoor contact opnemen met één van de leden of deze inschrijvingsstrook ingevuld met zijn/ haar kind meegeven naar school.

De ouderraad is bijzonder belangrijk voor onze school én onze kinderen. Zij ondersteunen tal van activiteiten die wij organiseren voor onze leerlingen, vaak met mankracht maar ook zeer geregeld door financiële steun te geven. Om aan die financiële middelen te geraken, organiseren zij regelmatig een activiteit voor de hele school.

Bij de start van het schooljaar nodigt het oudercomité de ouders uit om mee te bouwen aan een actieve ouderwerking. Mensen die graag deel willen uitmaken van de ouderraad kunnen dit kenbaar maken op het bureel of bij één van de mensen van de ouderraad. Maandelijks wordt er een vergadering belegd om alle activiteiten voor te bereiden. Iedereen wordt hierop van harte uitgenodigd !

Volgende ouders vormen de ouderraad van de Burgstraat :

 

Raf Persoons Voorzitter
Carolien Van der Veken Ondervoorzitter
Bert Huveneers Penningmeester
Dorien Vandeweyer Penningmeester
Krisje Bogaerts Actief Lid
Evelyn Peeters Actief Lid
Kathleen Voets Actief Lid
Geertrui Vranckx Actief Lid
Sofie Jansen Actief Lid
Tom Donckers Actief Lid
Daisy Djoos Actief Lid
Sophie Luyckx Actief Lid
Natalie Van Den Bergh Actief Lid
Gert Hannes Actief Lid
Line Mertens Actief Lid