Stedelijke basisschool de Burgstraat Burgstraat 23 2440 Geel 014/56 64 40 de.burgstraat@geel.be
Ouderraad

De ouderraad van onze school is samengesteld uit mensen die zich vrijwillig en in groep wensen in te zetten om de school en haar werking te ondersteunen. Het staat open voor elke ouder die een kind op de school heeft. Wie wenst toe te treden, kan daarvoor contact opnemen met één van de leden. Verdere informatie vind je in deze flyer .

De ouderraad is bijzonder belangrijk voor onze school én onze kinderen. Zij ondersteunen tal van activiteiten die wij organiseren voor onze leerlingen, vaak met mankracht maar ook zeer geregeld door financiële steun te geven. Om aan die financiële middelen te geraken, organiseren zij regelmatig een activiteit voor de hele school.

Bij de start van het schooljaar nodigt het oudercomité de ouders uit om mee te bouwen aan een actieve ouderwerking. Mensen die graag deel willen uitmaken van de ouderraad kunnen dit kenbaar maken op het bureel of bij één van de mensen van de ouderraad. Zes keer per schooljaar wordt er een vergadering belegd om alle activiteiten voor te bereiden. Iedereen wordt hierop van harte uitgenodigd !

Voorzitters en ondervoorzitter van de ouderraad :

 

Sofie Jansen Voorzitter
Natalie Van Den Bergh Voorzitter
Gert Hannes Ondervoorzitter