e-mail: de.burgstraat@geel.be | Tel. 014/56 64 40

Inschrijvingen 2015-2016

Indien u meer informatie wenst i.v.m. de inschrijvingen voor volgend schooljaar, verwijzen wij u graag verder naar de pagina "Inschrijvingen" onder tabblad "Over De Burgstraat" (linksboven). Hieronder kan u ook de folder i.v.m. de inschrijvingen terug vinden.

Welkom op onze school!

Kinderen opvoeden is een boeiende opgave. Kinderen zijn voortdurend in ontwikkeling en laten zich niet zomaar opvoeden. Zij zijn zelf ook actieve partner. Als opvoeder staat u er niet alleen voor en kan u rekenen op de ondersteuning van de school, de ruimere omgeving, … We zijn blij uw kind(eren) te mogen verwelkomen in onze school en danken u voor het vertrouwen dat u in onze directie en leerkrachten stelt.

  • In onze stedelijke basisscholen willen we kinderen kansen bieden:
  • kansen om de wereld rondom hen te verkennen;
  • kansen om nieuwe dingen te leren;
  • kansen om te ontwikkelen op sociaal vlak; kansen om te bewegen;
  • kansen om zich creatief te uiten;

Kortom de kans om te spelen, te leren en te leven. Kansrijk onderwijs voor alle kinderen, daar gaan wij voor. Maar dit kan een school alleen niet waarmaken. Daarvoor hebben we U, ouders, nodig. Het is belangrijk dat we de handen in elkaar slaan om ‘samen – beter – school – te - maken’. We rekenen ook dit schooljaar op uw engagement.

Ik hoop van harte dat zowel de allerkleinsten als de wat oudere schoolgaande kinderen zich kunnen ontplooien en mogen thuis voelen in onze school.

 Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_HttpException' with message 'Expected response code 200, got 400 Invalid request URI' in /home/sbsgeel/public_html/burgstraat/v1/Zend/Gdata/App.php:709 Stack trace: #0 /home/sbsgeel/public_html/burgstraat/v1/Zend/Gdata.php(221): Zend_Gdata_App->performHttpRequest('GET', 'https://picasaw...', Array, NULL, NULL, NULL) #1 /home/sbsgeel/public_html/burgstraat/v1/Zend/Gdata/App.php(875): Zend_Gdata->performHttpRequest('GET', 'https://picasaw...', Array) #2 /home/sbsgeel/public_html/burgstraat/v1/Zend/Gdata/App.php(763): Zend_Gdata_App->get('https://picasaw...', NULL) #3 /home/sbsgeel/public_html/burgstraat/v1/Zend/Gdata/App.php(205): Zend_Gdata_App->importUrl('https://picasaw...', 'Zend_Gdata_Phot...', NULL) #4 /home/sbsgeel/public_html/burgstraat/v1/Zend/Gdata.php(162): Zend_Gdata_App->getFeed('https://picasaw...', 'Zend_Gdata_Phot...') #5 /home/sbsgeel/public_html/burgstraat/v1/Zend/Gdata/Photos.php(201): Zend_Gdata->getFeed('https://picasaw...', 'Zend_Gdata_Phot...') #6 /home/ in /home/sbsgeel/public_html/burgstraat/v1/Zend/Gdata/App.php on line 709